skip to Main Content
Stanford Hospital MOB Fountain
Stanford Hospital MOB Fountain
Stanford Hospital MOB Plan

Stanford Health Care MOB

The Medical Office Building (MOB) design redevelops a brownfield site to create a pedestrian-scale urban landscape with generous open spaces and tree canopy. The space is designed to fit into the larger Stanford campus in Redwood City.

The site is organized around a large oval traffic circle that serves as a hub for circulation and continues the overall campus direction of providing nodes of green space connected by treed circulation corridors. Two entry plazas and two green roof terraces provide multiple opportunities for staff and visitors to enjoy outdoor space, utilizing evidence-based design to improve healing opportunities for the patients and reduce stress for staff and visitors.

in progress

Back To Top